Bagger-Sørensen Equity gennemfører minoritetsinvestering indenfor Healthcare

1. september 2023

Bagger-Sørensen Equity afslutter minoritetsinvestering i den danske MedTech virksomhed Cercare Medical, en førende ekspert i komplekse algoritmer, som muliggør avanceret Perfusion Imaging i MR og CT scanninger.

Cercare Medical er en medicinsk softwarevirksomhed grundlagt i 2013 som et spin-out af Center of Functionally Integrative Neuroscience ved Aarhus Universitet, Danmark. De udvikler avanceret perfusionssoftware, der bruger kunstig intelligens til billedanalyse af MR- og CT-scanninger. Ved at udnytte kunstig intelligens øger Cercare Medicals perfusionssoftware nøjagtigheden og effektiviteten af billedanalyse og giver sundhedspersonale uvurderlig indsigt og diagnostisk støtte til at træffe bedre beslutninger inden for hjerneonkologi og iskæmisk slagtilfælde.

Investeringen repræsenterer en vigtig milepæl for Bagger-Sørensen Equity. Vi er stolte af at investere i en virksomhed, der bidrager til forbedrede patientresultater, forbedret beslutningstagning og i sidste ende en positiv indvirkning på livet for mennesker, der står over for disse udfordrende medicinske tilstande.

Yderligere information

Søren Birn, CEO Bagger-Sørensen Equity
E-mail: bir@baggersorensen.com